Kom kijken of neem zelf deel aan de scholenloop!

Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 10.42 u.
De sportdienst organiseert op donderdag 21 september haar jaarlijkse scholenloop op het Sport- en Recreatiepark Kouterslag. Er wordt opnieuw gekozen voor een spectaculaire en fijne hindernissenloop. Nieuw deze editie is dat ook ouders, grootouders en andere sportievelingen kunnen deelnemen.

De sportdienst organiseert weer haar gesmaakte scholenloop. Meer dan 900 leerlingen van vier Melse scholen nemen deel. En dat gebeurt onder het motto van plezier maken. Er wordt geen rangschikking opgemaakt omdat elke deelnemer een winnaar is. Wel ontvangen de eerste drie leerlingen in elke categorie een mooie prijs.

Iedereen is van harte welkom om de jongens en meisjes aan te moedigen. Nieuw deze editie is dat ook ouders, grootouders, leerkrachten en andere sportievelingen kunnen deelnemen. Dus trek jouw loopschoenen aan en geef het beste van jezelf. Jouw kinderen en kleinkinderen zullen je deelname fantastisch vinden.

De scholenloop gaat van start om 9.30 uur. De laatste groep leerlingen begint aan haar traject om 14.30 uur. Er zijn ook twee aparte reeksen voor ouders, leerkrachten en andere lopers. De eerste start om 11 uur en de laatste om 15 uur.

Neem alvast jouw agenda en noteer 21 september met stip. De Melse leerlingen zullen de massale aanwezigheid van supporters, deelnemers en pers van harte waarderen!

Programma scholenloop 2023

9.30 uur Jongens & meisjes 6de leerjaar
10 uur Jongens & meisjes 5de leerjaar
10.30 uur Jongens & meisjes 4de leerjaar
11 uur Ouders, leerkrachten en andere sportievelingen
11.15 - 13.15 uur Middagpauze
13.30 uur Jongens & meisjes 3de leerjaar
14 uur Jongens & meisjes 2de leerjaar
14.30 uur Jongens & meisjes 1ste leerjaar
15 uur Ouders, leerkrachten en andere sportievelingen