Sinterklaasfeest in Melle

Sinterklaas is in het land! 

Op woensdag 29 november 2023 komt de Sint samen met zijn Pieten een knotsgekke voorstelling geven in Studio M in Melle. De deuren gaan open om 14 uur, de show start om 14.30 uur. Na de show kan je bij de Sint op schoot!

Er gaat geen nacht voorbij of Muziekpiet ligt weer te snurken. Het is zo luid dat de andere pieten er maar niet door kunnen slapen. Señorpiet heeft er alle moeite mee om het vele werk gepland te krijgen nu iedereen er zo moe bij loopt. Aan dit tempo raken de pakjes nooit op tijd ingepakt! Er moet iets gebeuren! Ze roepen dokter Prikindepoep erbij. Ze is kampioen in mensen genezen. Hopelijk kan zij Muziekpiet van het snurken afhelpen! Of het wordt een Sintfeest zonder cadeautjes…

Kostprijs

De show is volledig gratis, inschrijven is verplicht, zowel voor kinderen als hun begeleiders. Schrijf je in via https://inschrijvingen.melle.be/ > volwassenen > overzicht tickets > Sinterklaasshow: Het gesnurk van Muziekpiet.

Hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de jeugddienst, wij helpen je verder.

Meer info

Deuren gaan open om 14 uur, aanvang show voorzien om 14.30 uur. De show zal ongeveer een uurtje duren. Daarna kunnen de kinderen op schoot bij de Sint.