Speelplein SNOR is op zoek naar jou!

Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2024 15.47 u.
Heb je een hart voor kinderen? Vind je het geweldig om ze urenlang te entertainen met toneeltjes, dansjes en eens zot doen? Ben je een creatief brein dat graag knutselt? Hou je ervan om de coolste activiteiten en spelletjes te bedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Speelplein SNOR is een superleuke animatorbende die een bonte groep kinderen tijdens de paas- en zomervakantie onvergetelijke tijden bezorgt. Dansen, zingen, knutselen, ravotten... op het speelplein kan het allemaal! Voel je het al kriebelen? Ben je geboren in 2008 of vroeger? Schrijf je dan in als animator en leef je volledig uit, want op het speelplein zit het altijd SNOR!

Vergoeding

Jouw taken bestaan uit spelletjes bedenken en uitwerken, de opvang voorzien en vooral héél véél plezier maken. Je krijgt een vergoeding van 25 euro per dag, als je een animatorattest hebt verdien je 50 euro per dag.

De speelpleinwerking gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie, de eerste drie weken van juli en de eerste drie weken van augustus in De Parkschool in Melle. Schrijf je in via het online formulier en we zien elkaar deze zomer!