Speelpleinwerking Melle - nieuwigheden inschrijvingen!!

Gepubliceerd op maandag 25 juni 2018 8 u.
Voor de inschrijvingen van de speelpleinwerking zijn er vanaf dit jaar enkele nieuwigheden. ALLE inschrijvingen gebeuren dit jaar ONLINE via https://inschrijvingen.melle.be Schrijf je vooraf in, dat kan tot op de dag zelf tot 9.45 uur.

Registreer jezelf en je gezinsleden vooraf via het online inschrijfsysteem. Je maakt een profiel aan en voegt je gezinsleden toe. Let er op al je kinderen apart toe te voegen en voor elk kind de medische fiche in te vullen en ook definitief goed te keuren.
Heb je problemen met je registratie of vind je je weg niet in het programma? Neem gerust contact op met de dienst sport of jeugd. Zij helpen je graag verder.
Er zijn computers beschikbaar en beperkte assistentie bij de sportdienst.
Voor de uitstappen is vooraf inschrijven ook verplicht, info en prijzen kan je de week vooraf bekijken via het online inschrijvingsprogramma of bij de speelpleinwerking.

OPVANG!
Er is elke dag opvang van 8 tot 10 uur en van 16 tot 17.30 uur.

Tijdens de opvang kunnen de kinderen vrij buiten of binnen spelen onder toezicht van de animatoren. Elk kind meldt zich aan bij de speelpleinverantwoordelijke. ’s Morgens krijgen de kinderen een badge met hun naam en ons telefoonnummer erop die ze rond de hals dragen gedurende de dag. Voor zij naar huis gaan dienen zij deze terug in. Zo hebben wij een duidelijke controle van de aanwezige kinderen.

UITSTAPPEN 
De uitstappen gaan telkens door op vrijdag. Een overzicht van de georganiseerde uitstappen vindt u vanaf 18 juni online via https://inschrijvingen.melle.be.
Voor elke uitstap kan er pas ingeschreven worden de maandag voorafgaand aan de uitstap.
De plaatsen zijn beperkt dus wees er steeds tijdig bij.

BETALING! 
Vanaf dit jaar is de opvang in de prijs inbegrepen

Prijzen voor inwoners van Melle:
Per dag per kind: activiteit + opvang: 4 euro

Prijzen voor inwoners van andere gemeenten:
Per dag per kind: activiteit + opvang: 7 euro

Inschrijven voor een halve dag is mogelijk en dit tot op de dag zelf tot 9u45.
De prijs voor een halve dag blijft gelijk aan de dagprijs.