Toneelhuis Colisse en Co

Colisse & Co voert een niet voor de hand liggende aanpak hoog in het vaandel en schrikt er bijvoorbeeld niet voor terug om een eigenzinnige toets te geven aan klassiekers of om een totaalspektakel te creëren met theater en dans. De groep brengt elk jaar vier producties in het eigen bijzonder kader. Bij Colisse & Co ontspint de actie zich op het niveau van het publiek, dat hierdoor nauw betrokken wordt bij het gebeuren. De toeschouwer zit als het ware op schoot bij de acteurs en ervaart hun emoties van heel dichtbij.

Voel je ergens al het verlangen om ons beter te leren kennen? Heb je wel eens zin in een leuk en ontspannen avondje theater bij jou in de buurt? Wil je zelf misschien wel eens op de planken staan? Heb je de microbe al lang te pakken en wil je je horizonten verruimen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Locatie: Cultuurcentrum Gildenhuis - Merelbekestraat 99, 9090 Melle

Werking: 4 producties per seizoen

 september – november – februari – april

Website: www.colisse.be

Contact: Herman Van Den Bulcke

 colisse@proximus.be

 0471 68 97 97

Voor wie?

Colisse staat open voor iedereen, maar heeft ook een aparte jeugdwerking:

Hou je ervan om op de planken te staan? Hoor je de lokroep van de coulissen al? En wil je niets liever dan voor heel even in het hoofd en het lichaam van iemand anders kruipen? Geen paniek, je bent niet gek. Je bent geniaal! En bij ons ben je aan het juiste adres! Colisse & Jeugd zoekt jongeren die, net als ons, gebeten zijn door het theatervirus. Aan de hand van verschillende workshops rond o.a. improviseren, lichaamstaal, emoties, ... leren we jullie de basistechnieken van theater. Bovendien repeteren we aan een heuse voorstelling die jullie op het einde van het werkjaar mogen opvoeren voor publiek. Kortom, wij maken jullie met plezier wegwijs in de de wondere wereld van het theater!

 

Locatie: Lijsternest. Wautersdreef 25 9090 Melle

Werking: TWEEWEKELIJKS van eind september tot eind mei

Website: www.colisse.be

Contact: Herman Van Den Bulcke

 colissejeugd@gmail.com

 0471 68 97 97