Vacature: Deskundige overheidsopdrachten

Kom jij binnenkort team Melle versterken?

Ben je op zoek naar een boeiende job in het hartje van de provincie Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij het lokaal bestuur van Melle aan het juiste adres! Team Melle bestaat uit enthousiaste medewerkers die zich elk in hun vakgebied inzetten voor het gemeentebestuur of het OCMW van Melle. Dankzij een dynamisch beleid waar open communicatie centraal staat, voelt iedereen zich hier thuis.

Vanaf 2025 gaat onze organisatie verder onder de fusiegemeente Merelbeke-Melle. We verwachten dus nog veel groeimogelijkheden op de verschillende diensten in de nabije toekomst.

Het lokaal bestuur Melle gaat over tot het organiseren van een aanwervingsprocedure en het aanleggen van een wervingsreserve van 3 jaar voor deskundige overheidsopdrachten (contractueel – voltijds – B1-B3).

 

Functie

Wij zoeken iemand die het afdelingshoofd kan ondersteunen in het uitvoeren van overheidsopdrachten voor het lokaal bestuur Melle. Als deskundige overheidsopdrachten zorg je ervoor dat alles juridisch correct en kwalitatief verloopt. Je houdt de aankoop- en gunningsprocedures nauwlettend in de gaten en werkt altijd in overeenstemming met de wetgeving. Daarnaast ben je een teamspeler die goed luistert naar de behoeften van alle diensten binnen het lokaal bestuur en die hen ondersteunt met betrekking tot overheidsopdrachten.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

 

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma (of gelijkgesteld diploma) en dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand

  • die sterk is in planning en organisatie om moeiteloos meerdere dossiers tegelijk te managen;
  • die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, en die anderen kan adviseren en ondersteunen als het gaat om overheidsopdrachten en contracten;
  • die steeds op de hoogte blijft van de nieuwste wetgeving.

 

Aanbod

Gemeente Melle hecht groot belang aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers en biedt mogelijkheden voor bijscholing en training. Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met een voltijdse (38/38) contractuele aanstelling van onbepaalde duur volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd bruto jaarsalaris: min. 35.290 – max. 59.463). Ons aantrekkelijke aanbod omvat

  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Vergoeding voor openbaar vervoer of een fietsvergoeding
  • Mogelijkheden voor bijscholing en vorming
  • Flexibel werkschema, inclusief de mogelijkheid tot 2 dagen thuiswerken per week
  • Gunstige verlofregeling
  • Fietsleasing

Kandidaten die als geschikt worden bevonden maar niet onmiddellijk worden aangesteld, worden opgenomen in een wervingsreserve die geldig is voor 3 jaar.

 

Meer informatie of solliciteren voor deze functie? 

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Julie Morbée door een mailtje te sturen naar julie@assolutions.be

Klinkt dit als jouw droombaan? Wacht niet te lang en solliciteer nu! Solliciteren kan tot uiterlijk 20 april 2024 Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/19130-21, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Gelieve bij jouw kandidatuur volgende bijlages te bezorgen: cv, motivatiebrief, kopie van uw diploma, kopie van uw rijbewijs B, kopie van uw uittreksel uit het strafregister.

Ik stel me kandidaat!