Lokaal bestuur Melle zoekt diensthoofd leven & welzijn (m/v/x) Contractueel – voltijds– B1-B3

Functie:

Als diensthoofd leven & welzijn zorg je door middel van een efficiënte en doelmatige werkwijze dat de dienstverlening aan de bevolking m.b.t. burgerzaken, pensioenen, welzijn en ontwikkelingssamenwerking optimaal gewaarborgd is.

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die:

  • over leidinggevende vaardigheden beschikt;
  • sterk gedreven en geëngageerd is;
  • verantwoordelijkheid en initiatief durft te nemen;
  • zich flexibel opstelt naar een divers takenpakket;
  • planmatig en organisatorisch te werk gaat;

Aanbod:

Je komt terecht in een boeiende voltijdse (38/38) job in contractueel dienstverband van onbepaalde duur volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 31.963 – max. 53.858). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding en mogelijkheid tot vorming en bijscholing. Ervaring opgebouwd bij een werkgever uit de overheidssector telt mee. Ervaring opgebouwd in de privésector telt onbeperkt mee indien deze relevant wordt bevonden voor de functie. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer informatie of solliciteren voor deze functie? 

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Julie Morbée door een mailtje te sturen naar julie@assolutions.be. Solliciteren kan tot uiterlijk 23/05/2022. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/11714-74, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt.