Vogelhoek Feest!

Vogelhoek Feest! heeft als missie om de inwoners van Melle Vogelhoek en omstreken jaarlijks samen te brengen op verschillende sfeervolle activiteiten voor jong en oud, waar het meer dan gezellig vertoeven is.

Als hoofdevenement organiseren ze eind augustus steeds “feest in ’t Lijsternest”, waarbij het park omgetoverd wordt tot een prachtig aangeklede picknickweide met veel randanimatie. In de omliggende straten vindt terzelfdertijd de jaarlijkse rommelmarkt plaats.

Begin december verwarmen ze de inwoners met een traditionele kerstmarkt in en rond het Gildenhuis, met extra aandacht verschillende goede doelen.

Op de website vind je steeds meer details over de aankomende evenementen. Je kan ook op de hoogte blijven door hun Facebookpagina te volgen.

Vogelhoek Feest! draait volledig op vrijwilligers om hun evenementen te kunnen organiseren en krijgt veel steun van lokale handelaars die sponsoren. Interesse om ook een handje of centje toe te steken? Neem zeker en vast contact op. 'De Vogelhoek' zal je dankbaar zijn!

MEER INFORMATIE  
Locatie Melle Vogelhoek
Werking Feestweekend in ’t Lijsternest (eind augustus) en kerstmarkt in en rond ’t Gildenhuis (begin december)
Website http://www.vogelhoekfeest.be
Facebook https://www.facebook.com/VogelhoekFeest
Contactpersoon Nathalie Jacquemyns | 0473 31 71 80 – info@vogelhoekfeest.be