Werken Palmstraat en Begoniastraat

In de loop van april 2019 voerden de nutsmaatschappijen al werken uit ter voorbereiding van de wegenwerken. Verschillende oude leidingen werden hierbij vernieuwd.

Op 5 augustus 2019, na het zomerbouwverlof, start de aannemer met de wegenwerken in de Palmstraat. Deze omvatten het vernieuwen van de voetpaden en de wegbermen. Rioleringswerken worden niet uitgevoerd. Wat de Begoniastraat betreft worden de werken aangevat na het weekend van 24 en 25 augustus in functie van de zomerrommelmarkt. Beide keren zullend e werken ongeveer anderhalve maand duren, op voorwaarde dat de weerstomstandigheden en de omstandigheden op de werf goed blijven.

Bermen en voetpaden zullen worden opengebroken en opnieuw aangelegd worden. Voor de bermen zal dat in grasbetontegels zijn, voetpaden en opritten worden in asfalt uitgevoerd. Ook wordt de toplaag van de weg zelf vernieuwd.

Er zal een wegomlegging van kracht zijn, gelieve deze te volgen. Voetgangers zullen zo goed als altijd kunnen passeren.

Voor de werken in de Palmstraat moeten auto's en fietsers de omleiding volgen via de Merelbekestraat - Wautersdreef - Begoniastraat. Voor de werken in de Begoniastraat verloopt de omleiding via de Wautersdreef - Azaleastraat - Tuinstraat.

Bewoners krijgen een brief in de bus met meer informatie en praktische richtlijnen.