Werken Varingstraat – Vijverwegel: parkeren kan bij Tenstar Melle en CLB

Gepubliceerd op woensdag 20 oktober 2021 9.49 u.

De werken in de Varingstraat – Vijverwegel maken het voor de bewoners van die straten moeilijker om een parkeerplaats te vinden. De gemeente is zich bewust van deze problematiek en zocht daarom een oplossing. Ze kon hierbij alvast rekenen op de medewerking van Tenstar Melle en het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB). De riolerings- en wegenwerken die op 6 september gestart zijn, zullen nog tot het zomerbouwverlof van volgend jaar duren.

Tijdens de werken zal er parkeerplaats voorzien worden op de site van Tenstar Melle in de Varingstraat 1 en het CLB in de Varingstraat 21. Bewoners die een mailtje sturen naar de voetbalclub krijgen een badge en toegangscode waarmee ze op de beveiligde parking hun wagen kunnen achterlaten tijdens de weekdagen. Tijdens de weekends en op 11 november moet de parking wel vrijgehouden worden voor de activiteiten van Tenstar.

Op zaterdag en zondag kan er geparkeerd worden op het terrein van het CLB en dit van vrijdagavond 18 uur tot maandagmorgen 8 uur. Hou hierbij wel rekening dat er niet op het grasperk mag gereden of geparkeerd worden. De parking van het CLB blijft tijdens de weekdagen absoluut voorbehouden aan het personeel.

Bewoners van de Varingstraat – Vijverwegel die toegang willen tot de parking van Tenstar Melle sturen een mailtje naar infotenstar@telenet.be. De eerste vijftien die mailen,
krijgen een toegangscode.


Meer informatie over werken vind je op: https://www.melle.be/varingstraat-vijverwegel