Wonen Leie en Schelde - woonadvies

Wonen Leie en Schelde is een interlokale vereniging die de inwoners van Melle informeert, adviseert en begeleidt bij vragen over wonen en energie.

Ze houden zitdagen op het OCMW van Melle, elke woensdag van 8 tot 12 uur, maar wel op afspraak. 

Welke premies zijn er voor je verbouwingen of aanpassingen?

Als je werken uitvoert in een woning kan je heel vaak een premie krijgen. De adviseurs van Wonen Leie en Schelde zoeken voor jou uit op welke premies je een beroep kan doen en helpen je bij de aanvraag. 

Een sociale woning huren? Of kopen met een sociale lening?

Ben je op zoek naar een woning om te huren of te kopen? Bij Wonen Leie & Schelde kan je terecht voor advies over sociale leningen en advies over sociale huur- en koopwoningen. 

Je huurt of verhuurt een woning en zit met vragen over je huurovereenkomst? 

Wonen Leie & Schelde geeft info en advies aan huurders en verhuurders. Dat kan gaan over de huurwetgeving en kwaliteitsnormen, over huurcontracten, plaatsbeschrijvingen of indexering. Huur of verhuur je voor het eerst? Informeer je gratis en vrijblijvend bij Wonen Leie en Schelde. 

Je wil energiezuinige investeringen doen of veranderen van energieleverancier? 

 Je hebt het gevoel dat je gas- of elektriciteitsfactuur de pan uit swingt? Wonen Leie & Schelde helpt je energieleveranciers te vergelijken op basis van jouw verbruik en het type tellers dat je in je huis hebt. 

Of misschien heeft jouw woning wel een aantal investeringen nodig om die factuur omlaag te krijgen, maar je weet niet goed hoe er aan te beginnen? Informeer je dan gerust op één van de zitdagen. 

Wonen Leie en Schelde

Zitdag bij OCMW Melle, Vossenstraat 107

enkel op afspraak via 09 210 71 50

Info@wonenleieschelde.be

https://www.facebook.com/WonenLeieSchelde/

www.wonenleieschelde.be